Başkanımız Sn .İsmail Kuyumcu'dan Üyelerimize Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ilçemiz Ardeşen’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ardeşen TSO Üyeleri, Bozkan İletişim yetkilisi ve Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Davut Bozkan, Zümrüt Kuyumculuk yetkilisi Ziya Kahveci, Hacıaliefendioğlu Ticaret yetkilisi ve eski meclis başkanımız Tevfik Hacıaliefendioğlu, Kahvecioğlu Ticaret yetkilisi Sami Kahveci, Sebat Tekstil Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Çırakoğlu, Mağaza Müdürü Cumali Kaboğlu ve çalışma ekibi, Hoşver Grup Sigorta yetkilisi ve Ardeşen TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Hasan Badoğlu, İddaa Bayi yetkisi Mustafa Buçan ve Yaylacı Ticaret yetkilisi Mustafa Yaylacı’yı ilçemiz Ardeşen’de ki işletmelerinde ziyaret etti.

Başkan Kuyumcu gerçekleştirdiği ziyaretlerde firma yetkilileri ile bir araya gelerek, Ardeşen TSO’nun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmelerde firma yetkilileri sektörde yaşadıkları sıkıntıları ve odadan beklentilerini dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Kuyumcu’ya teşekkürlerini ilettiler.

İstihdam Seferberliği 2019 Burada İş Var Teşvik Paketi Bilgilendirme Semineri
Kalfalık , Ustalık ve Usta Öğretici Belgeleri Yeniden Düzenleniyor
Ardeşen TSO 2019 / Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri , TOBB Oda ve Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Hakkında