Başkanımız İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlamasına Katıldı

İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü' nü Belediye Kültür Merkezi' nde Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi' nin düzenlemiş olduğu program ile kutladık.

Düzenlenen programa Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah YILMAZ, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci AYTEMİZ, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa ÇİÇEK, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU' da hazır bulundu.

İstiklâl Marşımız tarihimizi, milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan, edebiyatımızın seçkin bir örneği ve Cumhuriyetimizin bu tarihi şahlanışının, onur ve gurur mücadelesinin parlak bir anıtıdır.
Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 98. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

ATSO olarak İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü' nde İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi' nde kabulünün 98. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif ERSOY' u, bütün istiklal kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Ardeşen TSO'dan DOKA Genel Sekreteri Sn. Onur ADIYAMAN'a Ziyaret
Ardeşen TSO 2019 Mayıs Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi
Her şey Güzel Ardeşen İçin
CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret