Başkanımız İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlamasına Katıldı

İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü' nü Belediye Kültür Merkezi' nde Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi' nin düzenlemiş olduğu program ile kutladık.

Düzenlenen programa Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah YILMAZ, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci AYTEMİZ, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa ÇİÇEK, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU' da hazır bulundu.

İstiklâl Marşımız tarihimizi, milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan, edebiyatımızın seçkin bir örneği ve Cumhuriyetimizin bu tarihi şahlanışının, onur ve gurur mücadelesinin parlak bir anıtıdır.
Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 98. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

ATSO olarak İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü' nde İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi' nde kabulünün 98. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif ERSOY' u, bütün istiklal kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Odamızda Devlet Destekleri ve Hibe Programları Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
Rize İl ve İlçeler Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Sarıkamış Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret