Başkanımız 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Gününde Düzenlenen Programa Katıldı

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü münasebeti ile düzenlenen programa Ardeşen Belediyesi Başkanı Avni KAHYA, Ardeşen Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa TERZİ, Ardeşen Eski İl Genel Meclisi Üyesi Zekeriya BOZKAN, siyasi parti temsilcileri ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU katılım sağladı.

Organizasyonu düzenleyen Hayvan Hakları Savunucusu Vesile ŞAHİNKOVAN organizasyonda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü münasebeti ile gerçekleştirilen bu organizasyonun hayvanların korunması adına farkındalık yaratacağına inandığını ifade etti.

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü, ilk olarak 2010 yılında Hollanda' da sokak hayvanları üzerine yapılan bir konferans sırasında fikir olarak ortaya çıkmış. Şu an 33 ülkede kapsamlı olarak kutlanmakta ve farkındalık yaratılmaktadır. 4 Nisan bize, bu dünyanın yalnızca insanlığa ait olmadığını, en az kendimiz kadar diğer canlıları da gözetmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe
Ardeşen Ticaret ve sanayi Odasından 850 Aileye gıda Yardımı