Başkan Kuyumcu , Yaşama Tutunmak İçin Kalibne İyi Bak Etkinliğine Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, Ardeşen Belediyesi tarafından organize edilen ve "Yaşama Tutunmak İçin Kalbine İyi Bak" sloganı ile düzenlenen etkinliğe katılım sağladı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Ardeşen Belediyesi önünden Ardeşen Kaymakamlığı Tören Alanı'na gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşü ve kalp krizine karşı harekete geç konu başlıklı etkinliğe Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Rize İl Genel Meclis Üyesi Cumali Hakyemez, Ardeşen Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, R.T.E Üniv. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Şaban Ergene, R.T.E Üniv. Kalp Damar Cerrahi Ana Bilim Dalı Klinik Sorumlusu Dr. Sedat Ozan Karakişi, Kaçkar Devlet Hastanesi Baş Hekimi İsmail Hakkı Yenilmez, Sigara ve Uyuşturucuyla Mücadele Dernek Başkanı Dr. Ali Öner, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Buna ek olarak, düzenlenen resim sergisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı ve Heyeti İle Odamıza Ziyaret
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Dijital Çağda Türkiye için Fırsat Arayışları: Kamu Politikaları, İnovasyon ve Büyüme Konulu Konferans
T.C. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişlerinden Ardeşen TSO' ya Ziyaret
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında Başkanımız'dan İlçemiz Girişimci İş Kadınlarına Ziyaret
TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.