Başkan Kuyumcu, Sanayi Bakanı Sn. Mustafa Varank ile Görüştü

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sn Rıfat Hisarcıklıoglu tarafından İstanbul'da düzenlenen Asya ve Pasifik Konferansına davet edilen Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüştü.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kuyumcu, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan'ımız Sn Rıfat Hisarcıklıoglu Asya ve Pasifik Konferansı kapsamında İstanbul'da düzenlenen  toplantıya gerçekleştirdiğimiz iştirak esnasında bizleri Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank Beyefendi ile tanıştırmış ve kendileri ile güzel Ardesen'imizin ticareti ile ilgili kısa bir görüşmemiz olmuştur.Hem sayın Bakanımıza ve hem de Sayın Rıfat Hisarcıklıoglu Beyefendiye  şahsım ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

TOBB ve TUSİAD'dan Ortak Basın Açıklaması
Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Törenle Kutlandı
ABİGEM Koordinatörü Sn. Ali Rıza KUL'dan Odamıza Ziyaret
CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.