Başkan Kuyumcu ; Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Sn. Osman Çalışan İle Gürcistanda Bir Araya Geldi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği (Georgia International Investors Association) Başkanı Osman Çalışkan ile Batum-Gürcistan' da bir araya geldi. 10.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen görüşme sırasında, Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan derneğin amacının Gürcistan'daki iş ortamını teşvik etmek, cazip bir yatırım merkezi olan Gürcistan'ın uluslararası alanda daha iyi tanıtılması, merkez ve yerel hükümetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetlerinin sağlanması, üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunulması olduğunu ifade etti. Buna ek olarak, Gürcistan'ın girişimcilerimiz için önemli bir bölge olduğuna vurgu yapıldı. Gürcistan'daki ekonomik gelişmeler, yatırım ortamı ve sektör bazlı iş imkanları hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede bölgedeki ticaret hacminin gelişmesi açısından istişarelerde bulunuldu.

Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı
Oda - Bölge Ustaları El Ele Kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesi Çalışmalarımız
Ardeşen TSO Heyetinden Batumda da Şubesi Olan Mustafa Katipoğlu'na Ziyaret
On Birinci Kalkınma Planı Vatandaş Anketi