Başkan Kuyumcu ; Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Sn. Osman Çalışan İle Gürcistanda Bir Araya Geldi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği (Georgia International Investors Association) Başkanı Osman Çalışkan ile Batum-Gürcistan' da bir araya geldi. 10.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen görüşme sırasında, Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan derneğin amacının Gürcistan'daki iş ortamını teşvik etmek, cazip bir yatırım merkezi olan Gürcistan'ın uluslararası alanda daha iyi tanıtılması, merkez ve yerel hükümetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetlerinin sağlanması, üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunulması olduğunu ifade etti. Buna ek olarak, Gürcistan'ın girişimcilerimiz için önemli bir bölge olduğuna vurgu yapıldı. Gürcistan'daki ekonomik gelişmeler, yatırım ortamı ve sektör bazlı iş imkanları hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede bölgedeki ticaret hacminin gelişmesi açısından istişarelerde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.
Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Odamızda Devlet Destekleri ve Hibe Programları Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
Kırsal Kalkınma Yatırımlarına 1.000.000 TL'ye Kadar Hibe
Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı