Başkan Kuyumcu Gürcistan Expo Batumi 2019 Fuarına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Gürcistan Uluslararası Expo Batumi 2019 Turizm, Restorant ve Otel Ekipmanları Fuarı'na katılım sağladı.

Gürcistan' ın Batum şehrinde düzenlenen, uluslararası turizm fuarları konusunda önemli ve kapsamlı bir fuar olan Gürcistan Uluslararası Expo Batumi 2019 Turizm, Restorant ve Otel Ekipmanları Fuarı'na dünyanın birçok ülkesinden katılımcılar iştirak etmekte ve macera turizmi, iş turizmi, kültür turizmi, eğitim ve turizmde istihdam ve konaklama imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulmaktadır.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu fuarın bölge turizminin ve kültürünün tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. ATSO olarak, bölgemizin ve ilçemizin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için gerçekleştirilen çalışmalara değinen İsmail Kuyumcu, bölge ve ilçe turizmine katkı sunmak istediklerini ve turizmin geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun göreve hazır olduğunu ifade etti. Buna ek olarak, Expo Batumi 2019 Turizm Fuarı'nda yer alan Artvin, Trabzon ve Sinop stantlarını ziyaret gerçekleştirdi.

Ardeşen Belediyesi Eski Başkanı Sn. Hakan GÜLTEKİ'nden Odamıza Veda Ziyareti
Ardeşen TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru
Başkan Kuyumcu'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Saim Yeşildağ'a Ziyaret