Başkan Kuyumcu Gürcistan Expo Batumi 2019 Fuarına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Gürcistan Uluslararası Expo Batumi 2019 Turizm, Restorant ve Otel Ekipmanları Fuarı'na katılım sağladı.

Gürcistan' ın Batum şehrinde düzenlenen, uluslararası turizm fuarları konusunda önemli ve kapsamlı bir fuar olan Gürcistan Uluslararası Expo Batumi 2019 Turizm, Restorant ve Otel Ekipmanları Fuarı'na dünyanın birçok ülkesinden katılımcılar iştirak etmekte ve macera turizmi, iş turizmi, kültür turizmi, eğitim ve turizmde istihdam ve konaklama imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulmaktadır.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu fuarın bölge turizminin ve kültürünün tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. ATSO olarak, bölgemizin ve ilçemizin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için gerçekleştirilen çalışmalara değinen İsmail Kuyumcu, bölge ve ilçe turizmine katkı sunmak istediklerini ve turizmin geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun göreve hazır olduğunu ifade etti. Buna ek olarak, Expo Batumi 2019 Turizm Fuarı'nda yer alan Artvin, Trabzon ve Sinop stantlarını ziyaret gerçekleştirdi.

Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
TOBB 'un Katkılarıyla Ramazan Paketleri Ardeşen'de İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru
Yeni Göreve Başlayan Rize Valisi'nden Ardeşen Ziyareti
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım