Başkan Kuyumcu'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Saim Yeşildağ'a Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saim Yeşildağ' a ofisinde ziyarette bulundu.

24 Mayıs 2019 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, güncel konularda sohbet edildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Buna ek olarak, Batum' daki ekonomik gelişmeler, yatırım ortamı ve sektör bazlı iş imkanları hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede bölgedeki ticaret hacminin gelişmesi açısından istişarelerde bulunuldu.

Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saim Yeşildağ, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KOSGEB Girişimcilik Kurs Eğitimleri Başvuruları Başladı
Ölçü ve Tartım Aletleri Muayenesi İçin Son Gün 28 Şubat 2019
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Sonuçlandı
Kütüphane Haftası Kutlama Mesajı