Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 29 Ekim Kutlamalarına Katılım

Cumhuriyetimizin 96. yılı münasebeti ile düzenlenen kutlamalar kapsamında Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde Kanuni Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan programa Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak katılım sağladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Programa katılım sağlayan tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Ardeşen TSO olarak bu vesileyle bir kez daha, tüm milletimizin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı” kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyor, en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ardeşen TSO'dan Üyelerimize "Liderin Dünyası" Semineri
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi
Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
ARDEŞEN TSO, KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI