Başkan Kuyumcu 'dan 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıl SOnu Sergisi ve Eğitim Şenliğine Katılım

Ardeşen Kaymakamlığı ve Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisi ve Eğitim Şenliği organizasyonu düzenlendi. 28 Mayıs 2019 Salı günü düzenlenen etkinliğe Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Ardeşen Tapu Sicil Müdürü Halim Aktürk, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail :Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Türk Telekom Anadolu Lisesi Şehit Yd. Subay Ekrem Okutan Salonunda ilçemiz öğrencileri tarafından hazırlanan; görsel sanatlar, teknoloji tasarım, AB, Tübitak, Kodlama projelerinden oluşan yıl sonu ilçe sergisi standları katılımcılar tarafından tek tek ziyaret edildi.

Ardeşen TSO'dan Doyum Pide Salonu Açılışına Katılım Gerçekleştirildi.
Odamız , MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde MYB Mesleki Yeterlilik Belgesi Kayıtlarımız Başladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı
Ardeşen Ticaret Odası Başkanızdan OSB Çağrısı
TOBB Ekonomi Şurası İkiz TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla Gerçekleşti
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi