Başkan Kuyumcu Ardeşen İlçemizdeki Esnaf Kahvaltısı Programına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen Atatürk Caddesi üzerinde yer alan trafo mevkii ile Ardeşen Çaykur Çay Fabrikası arasında bulunan esnaf ve tüccarların sabah kahvaltısı programına katılım sağladı.

04 Ekim 2019 Cuma günü gerçekleştirilen organizasyonda, Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Ardeşen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen TSO Meclis Üyesi Ercan Yaylacı, Ardeşen TSO üyelerimiz, esnaf ve vatandaşlarımız yer aldı.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, bu tip organizasyonların esnaflarımızın birlik ve beraberliği açısından çok önemli olduğunu dile getirerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı
Başkan Kuyumcu'dan Pazar TSO Başkanı Sn. Neşet Çakır'a Makamında Ziyaret