Avukat Gizem Konakçı'dan Yeni Ofis Açılışı Münasebetiyle Başkanımıza Ziyaret

Rize Barosu üyelerinden Avukat Gizem Konakçı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret ederek, yeni açılacak olan ofisinin açılış programına davet etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Av. Gizem Konakçı’ nın yeni ofisinin ilçemiz Ardeşen’e hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Rize Barosu üyesi Av. Gizem Konakçı’ nın 08 Kasım 2019 Cuma günü saat: 13.30 da Ardeşen Merkez Mahallesi, Belediye Karşısı, Gülba İşhanı, Kat:2 Ardeşen/RİZE de ofis açılışı yapılacaktır. Açılış organizasyonuna özel kokteyl Ardeşen Belediyesi önünde verilecektir. Tüm üyelerimiz davetlidir. Bilgilerinize sunulur.

2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"
TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Rize-Artvin Havalimanı Şantiyesini Ziyaret Etti
Yerel Sanatçı Salih Yılmaz ve Basın Mensuplarından Odamıza Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasında Kadın Girişimci Kurulu Kuruldu
Başkanımız Rize'de Düzenlenen Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası Kapanış Törenine Katıldı.
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi