Ardeşenli Hemşehrilerimiz ve Üyelerimiz İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ardeşen Kaymakamlığı, Ardeşen Belediyesi, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odasının ev sahipliğinde 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Cumhuriyet Caddesi üzerinde "İftar Yemeği Organizasyonu" gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar yemeğine, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve pek çok vatandaşımız katılım sağladı. ATSO olarak, organizasyonda emeği geçen herkese ve katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Başkanımız İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Kutlamasına Katıldı
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
Ardeşen TSO 2019 / Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu'ndan Ardeşen Emniyet Müdürü Sn. Bülen Erdoğan'a Ziyaret
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
Yeni Dönem Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Ardeşen TSO'da Başkanımız İle Bir Araya Geldi