Ardeşenli Hemşehrilerimiz ve Üyelerimiz İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ardeşen Kaymakamlığı, Ardeşen Belediyesi, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odasının ev sahipliğinde 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Cumhuriyet Caddesi üzerinde "İftar Yemeği Organizasyonu" gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar yemeğine, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve pek çok vatandaşımız katılım sağladı. ATSO olarak, organizasyonda emeği geçen herkese ve katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Ardeşen TSO'dan Üyemiz İbrahim Delibaş 'ın Sahibi Olduğu Vulada Butik Otel'e Ziyaret
30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Merkez Bankası Faiz İndirimleri Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu