Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırımdan Ardeşen TSO'ya Veda Ziyareti

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım tayininin çıkması sebebiyle Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

07 Ağustos 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş ve Erdal Saral hazır bulundu. Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemizdeki görev süresi boyunca daima birlik ve beraberlik içerisinde, çözüm odaklı ve başarılı bir şekilde görevini yerine getiren Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım' a Ardeşen'imize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Başarılı Olan Katılımcılara MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri Başkanımız İsmail KUYUMCU tarafından teslim edildi.
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'na "İspanya Liyakat Nişanı" Verildi.
Ak Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı ve Üyeleri'nden Odamıza Ziyaret
Başkanımız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
Başkanımız Sn. İsmail Kuyumcu Batum 8. Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarına Katıldı
Yönetim Kurulu Başkanımız Rüyam Organizasyon İşletmesinin Açılışına Katıldı