Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırımdan Ardeşen TSO'ya Veda Ziyareti

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım tayininin çıkması sebebiyle Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

07 Ağustos 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş ve Erdal Saral hazır bulundu. Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemizdeki görev süresi boyunca daima birlik ve beraberlik içerisinde, çözüm odaklı ve başarılı bir şekilde görevini yerine getiren Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım' a Ardeşen'imize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

İlişkide Ustalık Eğitimi İlk Bölümü Tamamlandı
Kobi Tanımı Değişti