Ardeşen Vergi Dairesi Müdür Sn. Muhsin YILDIRIM'dan Odamıza Vergi Haftası Ziyareti

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırım "Vergi Haftası" münasebeti ile Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti.

27.02.2019 Salı günü saat 16.00' da gerçekleştirilen ziyarette, Sn. Muhsin Yıldırım başkanlığındaki heyet ile Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Şenol Moral, Sn. Ali Tektaş, Sn. Taner Çağatay, Sn. Erdal Saral' da hazır bulundu. Güncel konularda sohbet edilen ziyaret sırasında Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırım ziyaretin ve "Vergi Haftası" kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerinin amacını anlattı. Buna ek olarak, değişen vergi mevzuatları ile ilgili oda üyelerimizin mağdur olmaması, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum açısından vergi mükelleflerine kolaylık sağlanması konularında da istişarelerde bulunduk.

1990 yılından bu yana her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan "Vergi Haftası" kapsamında vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir.

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırım ve çalışma arkadaşlarının "Vergi Haftası" münasebeti ile yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz. Bu vesileyle Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm vatandaşlarımızın "Vergi Haftası" nı kutluyor ve tüm vergi mükelleflerine bol kazançlar diliyoruz.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz Kaçkarsan Restorant'a Ziyaret
TOBB Türkiye 100" Son Başvuru - 31 Ocak 2019
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti
Üyelerimize Yönelik Güncel Pazarlama Dinamikleri Konulu Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi Odamızda Yapıldı