Ardeşen Turizm Komisyonundan Odamıza Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin ile ilçemizde bir araya geldi. Turizm Projesi kapsamında gerçekleştirilen buluşmaya, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım, R.T.E. Üniv. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Bilgen Mete ve R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Sekreteri Mustafa Kaptı katılım sağladı.

16.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen görüşme sırasında, Turizm Projesi kapsamında Ardeşen Turizm Komisyonu tarafından düşünülen lokasyonlar ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından ATSO hizmet binasına geçilerek ATSO tarafından hazırlanan Turizm Projesi Tanıtım Filmi sunumu yapıldı.

R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş' a görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür etti.

RTB'de Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi Gerçekleştirildi
11. Rize Tanıtım Günleri Etkinliği
T.C. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişlerinden Ardeşen TSO' ya Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Rize İl İcra Kurulu açılış toplantısını gerçekleştirildi.
Eğitime TOBB desteği öğrencilere ulaştırıldı.
Başkan Kuyumcu'dan Çözüm Koleji Kermesine Katılım