Ardeşen Turizm Komisyon Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) öncülüğünde, Ardeşen İlçe Kaymakamlığı, Ardeşen Belediyesi ve ilçemizde ki kamu kurum ve kuruluşları ile R.T.E. Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi işbirliğinde ilçemizde turizmin gelişmesi ve kalkınması için kurulan Ardeşen Turizm Komisyonu, Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında 3’üncü toplantısını gerçekleştirdi.

06 Kasım 2019 Çarşamba günü Ardeşen TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı sırasında, ilçemiz Ardeşen’in turizm potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu ve turizm de toplam kaliteyi etkileyen faktörler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Buna ek olarak, ilçemizde turizm alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve turizm eylem planı yapılmasına karar verildi.

Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmaların sistematik bir şekilde ve ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde yürütülmesine önem verilmesine vurgu yapıldı.

Kaymakam Alibeyoğlu, Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu ve yönetimine, Ardeşen Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu’na ilçemiz Ardeşen’in gelişmesi ve kalkınmasında göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
Başkan Kuyumcu Hoşver Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. Ardeşen Şubesi Açılışına Katıldı
Başkan Kuyumcu Ardeşen İlçemizdeki Esnaf Kahvaltısı Programına Katıldı
Kalfalık , Ustalık ve Usta Öğretici Belgeleri Yeniden Düzenleniyor