Ardeşen TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Rize İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğü ve Fındıklı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlandı.

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda 02.09.2019 - 05.09.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programında, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına; iş fikri geliştirmesi, iş kurma süreçleri, pazar bulma, finansal planlama ve yönetim, üretim planı, insan kaynakları yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi gibi eğitimler verilmektedir.

Kendi işini kurma hayalleri olan, yeni iş fikirleri üretebilen, rekabet gücünü geliştiren tüm girişimci adayları bu eğitimlerden faydalanıp hayallerini gerçekleştirebilecek bir fırsat elde etmektedir. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak ve işletmelerinde yaratacakları istihdam ile işsizlik probleminin çözümü noktasında ekonomimize katkı sağlayacaktır.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ile birlikte kursu ziyaret edip, eğitime katılan adaylara ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerini ve tecrübelerini aktarabileceklerini belirtti.

Ardeşen TSO Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret
İmalat Sanayi Sektöründeki Kobilere 500Milyon TL Destek
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Odamızda Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Başkan Kuyumcu, Sanayi Bakanı Sn. Mustafa Varank ile Görüştü