Ardeşen TSO Üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

06 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştirilen törene, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ile davetliler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi yetkilisi Volkan Aydın'ı, bölgemize ve ilçemize böyle bir işletmeyi kazandırmalarından dolayı tebrik eder, kendilerine ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz.

Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Başkan Kuyumcu Fındıklı Huzurevi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
Başkanımızdan Ahilik Haftası Kutlama Mesajı
Ardeşen Belediyesi Başkanı Sn. Hakan Gültekin'den Odamıza Ziyaret