Ardeşen TSO Üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) üyesi Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

06 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştirilen törene, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ile davetliler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz Duysak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi yetkilisi Volkan Aydın'ı, bölgemize ve ilçemize böyle bir işletmeyi kazandırmalarından dolayı tebrik eder, kendilerine ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz.

Artvin TSO ve DOKA İşbirliği İle Düzenlenen Oda Borsa Uygulamaları Sorunları ve Çözümleri Konulu Eğitim
Ağustos 2019- KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Duyurusu
ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu