Ardeşen TSO Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, Ardeşen TSO Ticari Sicil Müdürü Turan Salihoğlu ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz ile bir araya gelerek, toplantı düzenledi.

01 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantı sırasında, birimlerin iş akışı ile ilgili bazı konularda istişarelerde bulunuldu. Buna ek olarak, Akreditasyon Sistemi ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Kutlama
İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe
T.C. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişlerinden Ardeşen TSO' ya Ziyaret