Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın teşrifleriyle; Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerimizde bulunan OSB yöneticilerinin iştirakleri ile Samsun Merkez OSB ev sahipliğinde 14 Aralık 2018  tarihinde Samsun Sheraton Grand Otel’de yapılmış olup, söz konusu “OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısı”na  Ardeşen’i temsilen Belediye başkanımız Hakan Gültekin, ATSO Başkanımız İsmail Kuyumcu, ATSO Yön Kur Üyelerimiz Şenol Moral ve Taner Çağatay katıldı.    Toplantı sonrası Ardeşen TSO yönetim kurulu başkanımız İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sn Mustafa Varank ile ayak üstü görüşme fırsatı buldu. Kuyumcu, sn Varank’a Ardeşen OSB’nin durumu hakkında bilgi verdi ve sürecin hızlandırılması konusunda destek istedi.

Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
TOBB Eğitim Yardımı Dağıtımı
Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
33 Meslek Grubuna Daha Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu Getirildi