Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın teşrifleriyle; Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerimizde bulunan OSB yöneticilerinin iştirakleri ile Samsun Merkez OSB ev sahipliğinde 14 Aralık 2018  tarihinde Samsun Sheraton Grand Otel’de yapılmış olup, söz konusu “OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısı”na  Ardeşen’i temsilen Belediye başkanımız Hakan Gültekin, ATSO Başkanımız İsmail Kuyumcu, ATSO Yön Kur Üyelerimiz Şenol Moral ve Taner Çağatay katıldı.    Toplantı sonrası Ardeşen TSO yönetim kurulu başkanımız İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sn Mustafa Varank ile ayak üstü görüşme fırsatı buldu. Kuyumcu, sn Varank’a Ardeşen OSB’nin durumu hakkında bilgi verdi ve sürecin hızlandırılması konusunda destek istedi.

ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'nden Odamıza Ziyaret.
Eski Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Ziyaret
Kırsal Kalkınma Yatırımlarına 1.000.000 TL'ye Kadar Hibe
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım