Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın teşrifleriyle; Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerimizde bulunan OSB yöneticilerinin iştirakleri ile Samsun Merkez OSB ev sahipliğinde 14 Aralık 2018  tarihinde Samsun Sheraton Grand Otel’de yapılmış olup, söz konusu “OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısı”na  Ardeşen’i temsilen Belediye başkanımız Hakan Gültekin, ATSO Başkanımız İsmail Kuyumcu, ATSO Yön Kur Üyelerimiz Şenol Moral ve Taner Çağatay katıldı.    Toplantı sonrası Ardeşen TSO yönetim kurulu başkanımız İsmail Kuyumcu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sn Mustafa Varank ile ayak üstü görüşme fırsatı buldu. Kuyumcu, sn Varank’a Ardeşen OSB’nin durumu hakkında bilgi verdi ve sürecin hızlandırılması konusunda destek istedi.

Polis Haftası Kutlama Mesajı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Başkan Kuyumcu Ardeşen KodFest Kodlama Festivaline Katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
ARDEŞEN TSO, KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI