Ardeşen TSO Kadın Girişimcileri Eğitim Semineri

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, TOBB Rize Kadın Girişimciler Kurulu ile Ardeşen’li hanımlar bir araya geldi.

Programda Ardeşen TSO üyesi, Karaca Çay  San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz, Denizbank Müdüresi Özlem Koç Güvensoy, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve girişimcilik hayali olan hanımlar katıldı.

Programı Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sevilay Yanılmaz yönetirken Ardeşen  Ticaret ve Snayi Odası Başkanı İsmail KUYUMCU selamıyla ve kadın girişimciliğine verdiği değerle konuşmasına başladı. Kendi iş yeri olan Karaca Çay’da pozitif ayrımcılıkla personelin %80 ine yakınının kadın olduğu ve imalatın her aşamasında çalıştıklarını ve sürekliliği erkeklerden daha çok sağlayabildiklerini belirtti.

Konuklarda: Yıllardır SMMM ( Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ) olan Nurten Atagün Topal, erkek egemen iş dünyasında başlarına gelen ilginç hikayeleri anlattı.

TOBB Rize Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zühre Kavuncuoğlu Kazancı, 2023 hedeflerine ulaşmak için kadınlar olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğinin altını çizdi. İl içinde Rize TOB kordinatörlüğünü çalıştıklarını iletirken, girişimcilikte devlet destekleri konusunda bilgiler verdi. Geleceğin çok hızlı geldiği bu çerçevede iş hayatının adaptasyonu ve yeni kurulacak işyerlerinin yapay zekâ ve bilişim teknolojilerin daha uzun soluklu olacağından bahsetti.

Ana amacı tanışma ve kaynaşma olan program, katılım sağlayan herkesin kendini tanıtmasıyla son buldu.

İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni
"İstihdam Seferberliği 2019 Burada İş Var Teşvik Paketi " Bilgilendirme Seminerine Davet
Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Törenle Kutlandı
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Ardeşen TSO’dan Ankara Ardeşen Kültür Derneğine Ziyaret