Ardeşen TSO Kadın Girişimcileri Eğitim Semineri

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, TOBB Rize Kadın Girişimciler Kurulu ile Ardeşen’li hanımlar bir araya geldi.

Programda Ardeşen TSO üyesi, Karaca Çay  San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz, Denizbank Müdüresi Özlem Koç Güvensoy, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve girişimcilik hayali olan hanımlar katıldı.

Programı Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sevilay Yanılmaz yönetirken Ardeşen  Ticaret ve Snayi Odası Başkanı İsmail KUYUMCU selamıyla ve kadın girişimciliğine verdiği değerle konuşmasına başladı. Kendi iş yeri olan Karaca Çay’da pozitif ayrımcılıkla personelin %80 ine yakınının kadın olduğu ve imalatın her aşamasında çalıştıklarını ve sürekliliği erkeklerden daha çok sağlayabildiklerini belirtti.

Konuklarda: Yıllardır SMMM ( Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ) olan Nurten Atagün Topal, erkek egemen iş dünyasında başlarına gelen ilginç hikayeleri anlattı.

TOBB Rize Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zühre Kavuncuoğlu Kazancı, 2023 hedeflerine ulaşmak için kadınlar olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğinin altını çizdi. İl içinde Rize TOB kordinatörlüğünü çalıştıklarını iletirken, girişimcilikte devlet destekleri konusunda bilgiler verdi. Geleceğin çok hızlı geldiği bu çerçevede iş hayatının adaptasyonu ve yeni kurulacak işyerlerinin yapay zekâ ve bilişim teknolojilerin daha uzun soluklu olacağından bahsetti.

Ana amacı tanışma ve kaynaşma olan program, katılım sağlayan herkesin kendini tanıtmasıyla son buldu.

Odamız Üye Aidat Borcu Olan Üyelerimizin Dikkatine. Yapılandırma Son Günü 31.07.2018
TOBB Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İştişare Toplantısı Gerçekleşti
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızdan Rize Valisi Sn Erdoğan Bektaş’a ziyaret
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu