Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Ayşegül Gülbay'a Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Meclis Üyesi İbrahim Memoğlu ile birlikte Ardeşen TSO üyemiz Kariyer Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. firması yetkilisi, Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Ayşegül Gülbay hanımefendiyi işyerinde ziyaret etti.

04 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Ardeşen TSO üyemiz AXA Sigorta ve AXA Hayat Emeklilik A.Ş.- Quick Sigorta A.Ş. ve Bereket Sigorta A.Ş. Acenteliği işi ile iştigal olan Süleyman Önder de katıldı.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, “Aynı sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin bir araya gelerek sektörleri ile ilgili hususlarda istişare etmeleri ve fikir alışverişinde bulunmaları örnek bir davranışı ortaya koymuştur. Bu örnek ve yol gösterici davranışlarından dolayı her iki üyemizi tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz Ayşegül Gülbay, nazik ziyaretlerinden dolayı Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu ve Meclis Üyesi Memoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Kuyumcu'dan Araklı Sel Felaketi Başsağlığı ve Geçmiş Olsun Mesajı
Ardeşen TSO 2019 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
Üyelerimize Yönelik Güncel Pazarlama Dinamikleri Konulu Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi Odamızda Yapıldı