Ardeşen TSO'dan Üyemiz Lazer Isı'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, üyemiz “Lazer Isı San. ve Tic. Ltd. Şti.” Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bakırcı’yı ziyaret etti.

20 Mart 2020 Cuma günü gerçekleştirilen ve güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Başkan Kuyumcu, Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi” hakkında bilgi verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Kuyumcu, Ardeşen TSO’nun başlatmış olduğu “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasının bir görselini Bakırcı’ya takdim etti.

TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Seçildi.
Mobil Fotoğrafçılık ve Dijital Okuryazarlılık Eğitimi Odamızda Gerçekleştirildi
29 Ekim Kutlama Mesajı
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Kaymakam Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan Moral Demir'e Ziyaret