Ardeşen TSO'dan Üyemiz Konaklama'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO üyemiz “Kuyumcu Özel Eğitim Rehabilitasyon Sağlık Hizmetleri İnş. ve Tem. Ltd. Şti.” firması yetkilisi Mevlüt Kuyumcu’ nun Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Kale Köyü’nde hizmet vermekte olan işletmesi “Sumda Konaklama’yı” ziyaret etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, doğa ile iç içe, derenin hemen yanında, eşsiz manzara ve tabiatın ortasında; kafe, restoran ve konaklama hizmeti veren böyle nezih ve modern bir işletmeyi bölgemize kazandırmalarından dolayı üyemiz Mevlüt Kuyumcu’ yu tebrik ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Saim Yeşildağ'a Ziyaret
Rize Eski Mv. Sn. Nusret Bayraktar ' dan Odamıza Ziyaret
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı