Ardeşen TSO'dan Üyemiz Konaklama'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO üyemiz “Kuyumcu Özel Eğitim Rehabilitasyon Sağlık Hizmetleri İnş. ve Tem. Ltd. Şti.” firması yetkilisi Mevlüt Kuyumcu’ nun Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Kale Köyü’nde hizmet vermekte olan işletmesi “Sumda Konaklama’yı” ziyaret etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, doğa ile iç içe, derenin hemen yanında, eşsiz manzara ve tabiatın ortasında; kafe, restoran ve konaklama hizmeti veren böyle nezih ve modern bir işletmeyi bölgemize kazandırmalarından dolayı üyemiz Mevlüt Kuyumcu’ yu tebrik ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Yerel Sanatçı Salih Yılmaz ve Basın Mensuplarından Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Ak Parti Gençlik Kollarının Düzenlediği İftar Programına Katıldı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Seçimi Sonuçlandı
Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı
Ustalık ve Kalfalık Belgeleri Katılımcılara Teslim Edildi
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.