Ardeşen TSO'dan Üyelerimize "Liderin Dünyası" Semineri

ARDEŞEN TSO’dan ÜYELERİNE “LİDERİN DÜNYASI” BAŞLIKLI SEMİNER.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine ‘Liderlik’ konulu eğitim semineri düzenledi.
Seminere, Ardeşen TSO yönetim kurulu,meclis kurulu ve değerli üyelerinin yanı sıra, Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK, Pazar TSO Başkanı Neşet ÇAKIR,Hopa TSO meclis üyesi Hayrettin PEKER ve 53/11 kooperatif başkanı Sait BALCI katılım sağladı.
Ardeşen TSO toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, liderlik özellikleri ve motivasyon anlatıldı.
Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU, seminer sonrası yaptığı açıklamada, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceğini,
bu tür seminerleri daha sıklıkla icra edeceklerini anlatan Kuyumcu, “üyelerini bir araya getirerek onların vizyonunu görüş açılarını daha da genişletmek adına eğitim seminerleri veriyoruz. Bu gün de liderlik konusunda eğitim vermekteyiz. Uzman arkadaşımızın üyelerimize vermiş olduğu bu eğitimle şirketlerinde daha iyi yönetebilmeye yönelik kendilerini eğiterek bilgi sahibi etmek ve bundan sonraki süreçte üyelerimize daha faydalı olabilmenin yollarını araştırmak için görevimizin başındayız. Üyelerimizle beraber hem birbirimizi tanıma hem de şirketlerimize daha iyi bir gelecek oluşturmaya zemin hazırlamak maksadı ile buradayız. Bu tür eğitim programlarının çok faydalı olduğu kanaatindeyim dedi.

Başkan Kuyumcu; Sosyolog Gökçe Pınar’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Katılımcılara katılım sertifikası verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya Odamızı Ziyaretinde Ardeşen Turizmi Görüşüldü.
TOBB Başkanımıza Tebrik Mesajı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
Antalya Laz Kültür Derneği Başkanı Sn. Cihan Ateş Odamızı Ziyaret Etti
Ardeşen TSO Heyetinden Batumda Ticaret Yapan Mehmet Yazıcı'ya Ziyaret