Ardeşen TSO'dan Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sınıfına Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (R.T.E. Üniv.) Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı sınıfını ziyaret ederek, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner, Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım ve öğrenciler ile bir araya geldiler.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu; ilçe ve bölge turizmi, çayda ihtisaslaşma, çay ile turizmin entegre edilmesi ve ürün çeşitliliğinin artırılması gibi konular üzerine durulan dersten çok keyif aldığını ve kendisi adına farklı bir deneyim olduğunu aktardı. Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri Elif Acuner ve Gülsün Yıldırım ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kuyumcu, öğrencilere ve öğretim görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Yaklaşık 10Bin Kişinin Katılımıyla İlçemizde Gerçekleşti
ARDEŞEN TSO, KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI
Eğitim Seminerine Davet
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
Başkan Kuyumcu'dan Lazoğlu Peynircilik Firması'nın Açılışına Katıldı
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!