Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım

Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU ve Yönetim Kurulu Başkan Yard.Ali TEKTAŞ, Trabzon Valisi İbrahim Ustaoğlu’nun katılımı ile, Trabzon TSO ve AB Bilgi Merkezi tarafından Trabzon TSO binasında düzenlenen, “Avrupa Birliği yolunda KOBİLER” adlı panele, katılım sağladı.

ABİGEM ve Avrasya Üniversitesi’nin de destekleri ile düzenlenen Panele, Trabzon Valisi İbrahim Ustaoğlu’nun yanı sıra, Trabzon TSO Başkan yr Mustafa Zihni Serdar, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, AB Türkiye Delegasyonu AB bilgi merkezleri yöneticisi Selda Düzenli, bölgedeki Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileri, öğretim üyeleri, kamu yöneticileri, işadamları ve diğer ilgililer katıldı.

Panelde KOBİ’lere sağlanan destekler anlatıldı.

Karadeniz Bölgesi oda ve borsaları TOBB’da biraraya geldi
Ardeşen TSO 150 Kişiye KOSGEB Girişimcilik Eğitimimiz Sona Erdi
Ardeşen TSO'dan Batum Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru