Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım

Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU ve Yönetim Kurulu Başkan Yard.Ali TEKTAŞ, Trabzon Valisi İbrahim Ustaoğlu’nun katılımı ile, Trabzon TSO ve AB Bilgi Merkezi tarafından Trabzon TSO binasında düzenlenen, “Avrupa Birliği yolunda KOBİLER” adlı panele, katılım sağladı.

ABİGEM ve Avrasya Üniversitesi’nin de destekleri ile düzenlenen Panele, Trabzon Valisi İbrahim Ustaoğlu’nun yanı sıra, Trabzon TSO Başkan yr Mustafa Zihni Serdar, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, AB Türkiye Delegasyonu AB bilgi merkezleri yöneticisi Selda Düzenli, bölgedeki Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileri, öğretim üyeleri, kamu yöneticileri, işadamları ve diğer ilgililer katıldı.

Panelde KOBİ’lere sağlanan destekler anlatıldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında Başkanımız'dan İlçemiz Girişimci İş Kadınlarına Ziyaret
Ardeşen TSO'dan DOKA Genel Sekreteri Sn. Onur ADIYAMAN'a Ziyaret
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızdan Rize Valisi Sn Erdoğan Bektaş’a ziyaret
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.