Ardeşen TSO'dan Samsun - Sarp Demiryolu Çağrısı

Kuyumcu; Samsun-Sarp Demiryolunu Çok Önemsiyoruz

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Başkanı İsmail Kuyumcu, Samsun-Sarp Demiryolu Projesinin Bölge Turizmi ve Ticareti Açısından Çok Önemli Olduğunu ve Bu Yüzden Çok Önemsediklerini Söyledi.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Bölge Turizmi ve Ticaretinin Gelişimi, Değişimi ve Yükselişi İçin Ulaşım Araçlarının Önemine Dikkat Ederek, "Rize-Artvin Bölgesine Hizmet Edecek Olan Havaalanının 29 Ekim 2020'de Açılması Planlanmaktadır. Bunu Bölge Halkı Olarak Birlik ve Beraberlik İçerisinde Talep Ederek, Elde Etmeyi Başardık. Havaalanının Konusu Gündeme Getirildiği Dönemde Herkesin ve Her Kesimin Büyük Desteğini Almıştı.  Şimdi Önümüzdeki En Önemli Konulardan Birisi de Samsun-Sarp Demiryolu Projesi. Bu Projenin de Hayata Geçmesi İçin Elimizden Geleni Yapmalıyız. Hem Havaalanı, Hem de Demiryolu Ağıyla Doğu Karadeniz Turizmi ve Ticaretine Sınıf Atlatabiliriz. O Açıdan Aynı Birlik ve Beraberliği Bu Konu Üzerinde de Sağlamamız Gerekmektedir." dedi.

Kuyumcu Ayrıca, Bölge Ticaret ve Sanayi Odaları ile Bu Konu Hakkında Önemli Enerji Harcadıklarını İfade Ederek, "Müşterek Toplantılarımızda Bu Konuyu Enine Boyuna Konuşuyor, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Hareket Ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi
Ardeşen Vergi Dairesi Müdür Sn. Muhsin YILDIRIM'dan Odamıza Vergi Haftası Ziyareti
Ardeşen TSO'dan Rize Vali Yardımcısı Sn. Ahmet DALKIRAN'a Ziyaret