Ardeşen TSO'dan Rize Valisi Sn. Kemal ÇEBER'e Ziyaret

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber' i makamında ziyaret etti.

29.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında güncel konular üzerine sohbet edildi, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunuldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Rize Valisi Kemal Çeber'i yeni görevinden dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Buna ek olarak, bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, Ardeşen Turizm Komisyonu' nun gerçekleştiridiği çalışmalara değinilen toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun  göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.

Ardeşen TSO'dan Moral Demir'e Ziyaret
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan Konfor Düğün Salonu Sahibi Hayri Kıvrak ve Avni Kıvrak'a Ziyaret
Kobi Tanımı Değişti
Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret