Ardeşen TSO'dan Rize Vali Yardımcısı Sn. Ahmet DALKIRAN'a Ziyaret

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ile birlikte Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran' ı makamında ziyaret etti. 29.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında güncel konular üzerine sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ATSO' nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Odamız ÜYesi MOSA İLETİŞİM firmasının Açılışına Katıldı
Ardeşen TSO ve Hopa TSO Müşterek Meclis ve Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi.
KOSGEB İl Müdürü Sn. Celil Kürşat Dereci'den Odamıza Ziyaret
Ardeşen Vergi Dairesi Müdür Sn. Muhsin YILDIRIM'dan Odamıza Vergi Haftası Ziyareti
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi
İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe