Ardeşen TSO'dan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU, Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet ERDOĞAN' ı makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında, çay sektörünün mevcut durumu, çay sektöründe yaşanan gelişmeler, çay sektöründe üretimden tüketim aşamasına kadar yaşanan sorunların tespiti ve bunların çözümü noktasında oluşturulacak stratejiler, bölge ve ülke ekonomisinin mevcut durumu, döviz kurlarında ki dalgalanma, faiz hareketleri, Ardeşen' de kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ve ATSO ile RTB' nin ortak yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
RTB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet ERDOĞAN, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU' ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.

AKBANK Karadeniz Bölge Krediler Müdürün'den Odamıza Ziyaret
Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
3. Samsun Gıda Fuarına Davet