Ardeşen TSO'dan R.T.E. Üniv. Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman'a Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay ve Erdal Saral, R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete, R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım katılım sağladı.

26 Haziran 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen görüşme sırasında, ATSO' nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi ile işbirliği içerisinde yürütülen faaliyetlere değindi. Buna ek olarak, R.T.E. Üniv. Turizm Proje' si kapsamında düşünülen lokasyonlar ve mimari projeler hususunda istişarelerde bulunuldu. Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)' nın katkıları ile hazırlanan Turizm Proje' sinin tanıtımı niteliğinde olan animasyon filmi R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' a sunuldu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' a görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür etti.

İlişkide Ustalık Eğitimine Davet
MHP Ardeşen Belediye Başkan Aday Av. Sn. Remzi KUTANOĞLU 'dan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' ndan İstihdam Seferberliği' ne Destek
Başkan Kuyumcu 19 Mayıs Kutlamalarına Katıldı