Ardeşen TSO'dan R.T.E. Üniv. Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman'a Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay ve Erdal Saral, R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete, R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım katılım sağladı.

26 Haziran 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen görüşme sırasında, ATSO' nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi ile işbirliği içerisinde yürütülen faaliyetlere değindi. Buna ek olarak, R.T.E. Üniv. Turizm Proje' si kapsamında düşünülen lokasyonlar ve mimari projeler hususunda istişarelerde bulunuldu. Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)' nın katkıları ile hazırlanan Turizm Proje' sinin tanıtımı niteliğinde olan animasyon filmi R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' a sunuldu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, R.T.E. Üniv. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman' a görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür etti.

Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı
Ardeşen TSO 56. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ticaret ve Sanayi Odaları Karadeniz Bölge Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde Gerçekleştirildi.
Başkan Kuyumcu, Sanayi Bakanı Sn. Mustafa Varank ile Görüştü
Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk İle TOBB Ekonomi Şurasında Buluşma