Ardeşen TSO'dan Osmanlı Pilavcısı'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen esnaflarından Hüseyin Çebi’ye ait “Osmanlı Pilavcısı” işletmesini ziyaret etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen’de farklı esnaf kimliği ile kısa süre zarfında işletmesiyle kendisinden söz ettirmeye başlayan Hüseyin Çebi’yi tebrik ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Osmanlı Pilavcısı işletme sahibi Hüseyin Çebi, nazik ziyaretinden ve değerli fikirlerinden dolayı Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu’ya teşekkür ederek, ticari deneyimlerinde gülümsemenin ve güler yüzlü olmanın faydalarına gördüğünü ve Ardeşen TSO’ nun halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığı kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini ifade etti.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz Kaçkarsan Restorant'a Ziyaret
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Afrin Operasyon Açıklaması
Ardeşen TSO 75. Yönetim Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
Ardeşen Offroad Spor Kulübü'nden Odamıza Ziyaret
Artvin TSO ve DOKA İşbirliği İle Düzenlenen Oda Borsa Uygulamaları Sorunları ve Çözümleri Konulu Eğitim