Ardeşen TSO'dan Osmanlı Pilavcısı'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen esnaflarından Hüseyin Çebi’ye ait “Osmanlı Pilavcısı” işletmesini ziyaret etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen’de farklı esnaf kimliği ile kısa süre zarfında işletmesiyle kendisinden söz ettirmeye başlayan Hüseyin Çebi’yi tebrik ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Osmanlı Pilavcısı işletme sahibi Hüseyin Çebi, nazik ziyaretinden ve değerli fikirlerinden dolayı Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu’ya teşekkür ederek, ticari deneyimlerinde gülümsemenin ve güler yüzlü olmanın faydalarına gördüğünü ve Ardeşen TSO’ nun halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığı kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini ifade etti.

TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Rize Ziyaretleri Kapsamında Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezini Ziyaret Etti
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Ardeşen TSO Bölge ve İlçe Turizm Potansiyeli Tespiti İçin Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi