Ardeşen TSO'dan Moral Demir'e Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Moral’a ait “Moral Demir Nak. İnş. Turz. Paz. ve Dış Tic. Ltd. Şti.” firmasını ziyaret ederek, soba imalatı işi ile iştigal olan iş kadını, emekçi Selma Karakaş hanımefendiyle bir araya geldi.

Ardeşen TSO üyemiz “Moral Demir Nak. İnş. Turz. Paz. ve Dış Tic. Ltd. Şti.” firmasının kadın istihdamına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu; “Kadınların iş yaşamına yapmış olduğu nitelikli katkılar, kadın ruhunun iş yaşamına yansıması, başarının sağlanmasında ve ülkemizin rekabet gücünün artırılmasında oldukça önemlidir. Bu yüzden de Ardeşen TSO olarak, ülkemizde ve bölgemizde kadın istihdamı, kadının iktisadi ve ekonomideki rolünün geliştirilmesi, kadın girişimciliğin arttırılması, kadın girişimci ve yönetici sayısının artması ile siyasi, sosyal ve ekonomik hayatın her kademesinde kadınlarımızın seslerini daha fazla duyurmasını önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

E-Fatura Zorunluluğu Olan Firmalar İçin E-Arşiv Fatura Dönemi
Ardeşen Offroad Kulübü'nden Odamıza Ziyaret