Ardeşen TSO'dan Fındıklı Halk Eğitim Merkezi ve Fındıklı El Sanatları ve Kültür Derneği Sergisine Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ile birlikte Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kazım Sandıkçı ve Fındıklı El Sanatları ve Kültür Derneği Başkanı Emek Uygun'u ziyaret ederek, Fındıklı Halk Eğitim Merkezi ve Fındıklı El Sanatları ve Kültür Derneği işbirliği ile düzenlenen sergi açılışına katıldı.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, bu gibi çalışmaların bireylerin yaşadıkları çevreye, kültüre, sanata, tarihi eserlere ve çağdaş sanat eserlerine farkındalık yaratma anlamında çok önemli ve değerli olduğunu ifade ederek, kültürümüzün nadide değerlerini bizlere sergiledikleri için Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Fındıklı El Sanatları ve Kültür Derneği Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bölge kültürünün muhteşem yansımalarının yer aldığı şenlikte bir çok el emeği göz nuru çalışmalarda davetliler tarafından beğenildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Sonuçlandı
Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Muhsin Yıldırımdan Ardeşen TSO'ya Veda Ziyareti
Ardeşen TSO'dan Tarımsal AVM 'ye Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Afrin Operasyon Açıklaması
Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Ardeşen TSO ve Hopa TSO Müşterek Meclis ve Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi.