Ardeşen TSO'dan Doğu Karadeniz Ekspress Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Doğu Karadeniz Ekspres Ardeşen Şubesi sahibi Muhammet Önçırak’ın daveti üzerine işletmelerini ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Ekspres Ardeşen Şubesi sahibi Muhammet Önçırak, Ardeşen TSO’ nun başlattığı “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir.” kampanyasının iyi düşünülmüş ve anlamlı bir kampanya olduğunu ve çalışma arkadaşları ile birlikte sonuna kadar destek olacaklarını ifade ederek, böyle değerli bir kampanyaya imza attıkları için Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu’yu tebrik etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, nazik davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Muhammet Önçırak ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanımızdan "Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü " Mesajı
TOBB Türkiye 100" Son Başvuru - 31 Ocak 2019
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Yerel Sanatçı Salih Yılmaz ve Basın Mensuplarından Odamıza Ziyaret
Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi