Ardeşen TSO'dan Doğu Karadeniz Ekspress Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Doğu Karadeniz Ekspres Ardeşen Şubesi sahibi Muhammet Önçırak’ın daveti üzerine işletmelerini ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Ekspres Ardeşen Şubesi sahibi Muhammet Önçırak, Ardeşen TSO’ nun başlattığı “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir.” kampanyasının iyi düşünülmüş ve anlamlı bir kampanya olduğunu ve çalışma arkadaşları ile birlikte sonuna kadar destek olacaklarını ifade ederek, böyle değerli bir kampanyaya imza attıkları için Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu’yu tebrik etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, nazik davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Muhammet Önçırak ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Odamızdan Ticaret Bakanlığı Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın'a Ziyaret
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik
Ardeşen TSO'dan Osmanlı Pilavcısı'na Ziyaret
Ardeşen TSO 2019 Mayıs Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi