Ardeşen TSO'dan BMC Firmasının Yeni Otobüs Modelinin Hopa Tanıtımına Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) yönetiminin daveti üzerine BMC firmasının yolcu taşımacılığında kullanılacak çok amaçlı yeni otobüs modelinin Hopa’da ki tanıtımına katılım sağladı.

BMC Hopa Yetkili ve Yedek Parça Bayi Uzunkaya Motorlu Taşıyıcılar Şirketi Başkanı Muhammet Uzunkaya, BMC firmasının yeni otobüs modelinin tanıtımı onuruna düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda davetliler ile bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Kemalpaşa Belediyesi Başkan Vekili, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve diğer davetliler katıldılar.

BMC Hopa Yetkili ve Yedek Parça Bayi Uzunkaya Motorlu Taşıyıcılar Şirket Başkanı Muhammet Uzunkaya, FSM Demirbaş Otobüs Satış Genel Müdürü Mehmet Suat Ömeroğlu ve BMC Samsun Bölge Otobüs Satış Yöneticileri Mustafa Altun ve Halil İbrahim Ataman tanıtım toplantısına katılan belediye başkanları, oda başkanları ve diğer konuklara yeni otobüs modeli hakkında ayrıntılı bilgiler aktardılar. Yeni otobüs modelinde yangına karşı korumalı yeni bir sistem yerleştirildiği, Engelliler için otobüse rahat binip-ineceği sistem, engebeli arazilerde ve her türlü zorlu şartlarda hareket kolaylığı ve şehir içi ulaşımda kolaylığı gibi bir dizi özellikleri kendi içinde barındırdığını davetlilere ve konuklara anlattılar.

Ardeşen TSO olarak, BMC Hopa Yetkili ve Yedek Parça Bayi Uzunkaya Motorlu Taşıyıcılar Şirketi Başkanı Muhammet Uzunkaya’ya çalışmalarında başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.
TOBB Tarafından Yenilenen Sarp Sınır Kapısı Yeniden Hizmete Açıldı
Başkanımızdan Ahilik Haftası Kutlama Mesajı