Ardeşen TSO'dan, Ardeşen Turizmi İçin İftar Yemeği Buluşması

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay ve Erdal Saral, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Üyesi  Sevilay Yanılmaz, R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin ile ilçemizde bir araya geldi. ATSO tarafından düzenlenen "İftar Organizasyonu" kapsamında gerçekleştirilen buluşmaya, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım, R.T.E. Üniv. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Bilgen Mete ve R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Sekreteri Mustafa Kaptı katılım sağladı.

23 Mayıs 2019 Perşembe günü düzenlenen organizasyonun ardından R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi" kapsamında çay alanında ihtisaslaşacak olan R.T.E. Üniv. projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Buna ek olarak, Turizm Projesi hususunda istişarelerde bulunuldu. Projelerin bölgemizin ve ilçemizin sosyo-ekonomik yönden gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar vereceği ifade edildi.

R.T.E. Üniv. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için ATSO Yönetimi Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti.

TOBB Tarafından Yenilenen Sarp Sınır Kapısı Yeniden Hizmete Açıldı
Ardeşen TSO' dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı