Ardeşen TSO'dan Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Ardeşen Fatih Mahallesi Muhtarı Murtaza Özyanık’ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyaret sırasında Ardeşen Merkez Mahallesi Muhtarı Ebubekir Okumuş, Ardeşen Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Ferhat Dedecan, Ardeşen Kahveciler Mahallesi Muhtarı Ertan Babaoğlu ve Ardeşen Baş Mahallesi Muhtarı Sadık Selçuk Yerebakan hazır bulundu.

09.09.2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO’ nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Güncel konularda sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda Ardeşen TSO’ nun göreve hazır olduğu, iç ve dış paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.

Başkanımız'dan TOBB 67. Yıl Kutlama Mesajı
Girişimcilik Paneli RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.
Ak Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı ve Üyeleri'nden Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu Ardeşen İlçemizdeki Esnaf Kahvaltısı Programına Katıldı
Ardeşen TSO - KOSGEB Girişimcilik Kursları Meyvelerini Vermeye Başladı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.