Ardeşen TSO'dan Ardeşen Köy Muhtarları Derneği'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Köy Muhtarları Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

09.09.2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO’ nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Güncel konularda sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda Ardeşen TSO’ nun göreve hazır olduğu, iç ve dış paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.

Bilim , Sanayi ve Teknoloji Rize İl Müdürü Sn. Erhan Kavaz'dan Odamıza Ziyaret
Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor
Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyesi Sn. Ali KUYUMCU'dan Odamıza Ziyaret
TOBB Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İştişare Toplantısı Gerçekleşti