Ardeşen TSO'dan Ardeşen Kaymakamı Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Taner Çağatay, Ardeşen TSO Meclis Üyeleri Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Turgay Karaca, Dursun Çepoğlu ve Ercan Yaylacı ile birlikte Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.09.2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Meclis Üyeleri, ilçemize yeni atanan Kaymakam Alibeyoğlu’na yeni görevinde sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. Buna ek olarak Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO’ nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Güncel konularda sohbet edilen ziyaretin sonunda Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda paydaşlarımızdan biri olan Ardeşen TSO ile işbirliği içerisinde çalışmanın ilçemizin gelişmesi ve kalkınması açısından önemine vurgu yaptı.

TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Meral Mobilya Firma Yetkilisi Yaşar Meral'e İşyeirnde Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Trabzon'da Düzenlenen Avrupa Birliği Yolunda Kobiler adlı Panele Katılım