Ardeşen TSO'dan Ardeşen Belediyesi Zabıta Müdürülüğü'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Zabıta Teşkilatı'nın 193. yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Ardeşen Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

06.09.2019 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, "yerel hizmetlerin en küçük bir aksaklık yaşanmadan yürütülmesi, kamu düzeninin sağlanması, halk sağlığının korunması, belediye hizmetlerinin icra ediliş sürecinden takip ve kontrolüne, ticari faaliyet alanlarının denetiminden kamu düzeninin sağlanmasına varıncaya kadar çok geniş bir sorumluluk sahası bulunan zabıta teşkilatı, yerel yönetimlerin çok kıymetli bir parçası ve adeta omurgasıdır. Zabıtalarımızın mesai gözetmeksizin üstlendiği sorumluluk, gayret, özveri ve çaba her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Ardeşen Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve ülkemizin dört bir yanından vatandaşların güvenliği, huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı'nın Zabıta Haftası'nı kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum." dedi.

Ardeşen TSO'dan Trabzon Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM ) Koordinatörüne Ziyaret
Ardeşen TSO 56. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Genel Sekreterimiz Artvin TSO ve DOKA İşbirliği İle Düzenlenen Personel Eğitimine Katıldı.
Ardeşen TSO 62. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen Turizm Komisyon Üyeleri Ardeşen TSO'da bir araya geldi.
Kurban Bayramı Kutlama Mesajı