Ardeşen TSO'dan ABİGEM ve DOKA Ziyaretleri

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay ve ATSO Personeli İlker Oğuz ile birlikte Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM) Koordinatörü Ali Rıza Kul' a ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)' ya ziyaret gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, ATSO Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, "Stratejik Plan" hazırlanması hususunda ABİGEM ve DOKA ile işbirliği protokolü gerçekleştirdi. Buna ek olarak, ATSO Üyesi firmalarımızın yararlanabileceği destekler ve eğitimler ile ilgili detaylı bilgi alındı.

Akreditasyon Sistemi'nin amacı, Oda ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Ardeşen TSO Üyeleri Geleneksel İftar Yemeğinde Bir araya Geldi.
Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret
İstanbul CNR EXPO Fuarına Davet
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.