Ardeşen TSO'dan ABİGEM ve DOKA Ziyaretleri

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay ve ATSO Personeli İlker Oğuz ile birlikte Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM) Koordinatörü Ali Rıza Kul' a ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)' ya ziyaret gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, ATSO Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, "Stratejik Plan" hazırlanması hususunda ABİGEM ve DOKA ile işbirliği protokolü gerçekleştirdi. Buna ek olarak, ATSO Üyesi firmalarımızın yararlanabileceği destekler ve eğitimler ile ilgili detaylı bilgi alındı.

Akreditasyon Sistemi'nin amacı, Oda ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Başkan Kuyumcu'dan Ağaç İş Orman Ürünleri Sahibi Sn. Metin Serdaroğlu'na Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Çaykur Ardeşen Çay Fabrikasına Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Konaklama'ya Ziyaret
AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Avni KAHYA'dan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Çağrı Ambalaj'a Ziyaret
Ardeşen TSO ve Hopa TSO Müşterek Meclis ve Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi.