Ardeşen TSO Çayeli TSO Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz, ATSO 6. Meslek Komitesi Üyesi Osman Bedri Kuyumcu ve ATSO Personeli İlker Oğuz ile birlikte Çayeli TSO tarafından 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenlenen "İftar Organizasyonu'na" katılım sağladı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Meclis Başkanı C.Cahit Akbeniz böyle bir organizasyonu düzenledikleri için başta Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert olmak üzere tüm Çayeli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Personeline teşekkür ederek, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
On Birinci Kalkınma Planı Vatandaş Anketi
Çay Turizmi ve Ardeşen İlçesi Potansiyeli Konulu Sunum Odamızda Gerçekleştirildi.
Başkanımızın 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Başkanımız Sn. İsmail Kuyumcu Batum 8. Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarına Katıldı