Ardeşen TSO Çayeli TSO Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz, ATSO 6. Meslek Komitesi Üyesi Osman Bedri Kuyumcu ve ATSO Personeli İlker Oğuz ile birlikte Çayeli TSO tarafından 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenlenen "İftar Organizasyonu'na" katılım sağladı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Meclis Başkanı C.Cahit Akbeniz böyle bir organizasyonu düzenledikleri için başta Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert olmak üzere tüm Çayeli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Personeline teşekkür ederek, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

KOSGEB Girişimcilik Kursu Başvuruları Başlıyor . Önemle Duyurulur
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi
Sarıkamış Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz
Odamızdan Batum Park Restorant'a ziyaret