Ardeşen TSO Bölge ve İlçe Turizm Potansiyeli Tespiti İçin Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyelinin tespiti hususunda ilçemizdeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, ATSO Konferans Salonu'nda bir toplantı düzenledi. Toplantıya Rize İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Önder ve Recep Badoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katılım sağladı.

19.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantı sırasında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, ATSO öncülüğünde kurulan Ardeşen Turizm Komisyonu' nun ilçemizin turizm merkezi olabilmesi için kısa ve uzun dönemde planlanan faaliyetler ile ilgili bilgi verdi. Buna ek olarak, RTE Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım "Ardeşen' in Turizme Kazandırılması" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda, örnek çalışmalara ve tanıtım filmlerine yer verildi.

Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmaların sistematik bir şekilde ve ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde yürütülmesine önem verilmesine vurgu yapıldı.

Rize İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Önder, Recep Badoğlu ve toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarlarımız ATSO' ya böyle bir toplantıyı düzenledikleri için teşekkür etti.

TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlama Mesajı