Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Öğrencilerle Buluştu

Gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden 'Girişimcilik Haftası' kapsamında Hamidiye Çözüm Kolejinde düzenlenen kariyer günleri programına katılan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve Girişimci Eğitmeni Bora Çolak öğrencileri bilgilendirdi.

Gençlerin, bir kariyer fırsatı olarak 'girişimciliğe' olan ilgilerini arttırmak için çağrıda bulunan Kuyumcu, Kendi iş yaşamından örnekler vererek, "Girişimcilik Nedir", "Girişimci bir insan nasıl olmalı", "Girişimci olabilmek için hangi yollar izlenmeli" konu başlıkları altında bilgi verdi.

Girişimci Eğitmeni Bora Çolak da öğrencilere 'Girişimcilik' hakkında teknik bilgiler verdi.

Soru-cevap bölümünde öğrencilerin bir birinden ilginç sorularını yanıtlayan Kuyumcu, "Burada öğrencilerin öz güvenlerini tazeleme ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Etkinlik ile öğrencilerin ileriye daha hakim bir şekilde bakabilme ve hayallerini çekinmeden söyleyebilme, güçlü ve geniş bakış açısına sahip olmalarını sağlayabilmeyi hedefliyoruz." dedi.

TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Odamızda Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi