Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Öğrencilerle Buluştu

Gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden 'Girişimcilik Haftası' kapsamında Hamidiye Çözüm Kolejinde düzenlenen kariyer günleri programına katılan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve Girişimci Eğitmeni Bora Çolak öğrencileri bilgilendirdi.

Gençlerin, bir kariyer fırsatı olarak 'girişimciliğe' olan ilgilerini arttırmak için çağrıda bulunan Kuyumcu, Kendi iş yaşamından örnekler vererek, "Girişimcilik Nedir", "Girişimci bir insan nasıl olmalı", "Girişimci olabilmek için hangi yollar izlenmeli" konu başlıkları altında bilgi verdi.

Girişimci Eğitmeni Bora Çolak da öğrencilere 'Girişimcilik' hakkında teknik bilgiler verdi.

Soru-cevap bölümünde öğrencilerin bir birinden ilginç sorularını yanıtlayan Kuyumcu, "Burada öğrencilerin öz güvenlerini tazeleme ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Etkinlik ile öğrencilerin ileriye daha hakim bir şekilde bakabilme ve hayallerini çekinmeden söyleyebilme, güçlü ve geniş bakış açısına sahip olmalarını sağlayabilmeyi hedefliyoruz." dedi.

Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı
Hentbol Bayanlar Süper Ligi Temsilcileri ve Sporcularından Odamıza Ziyaret
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Yapılandırmanız Bozulmasın Son Gün 31 Mayıs 2017
Odamız , MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde MYB Mesleki Yeterlilik Belgesi Kayıtlarımız Başladı.
İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi