Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Şahin Çervatoğlu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (Pazar TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ile birlikte Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'nu makamında ziyaret etti.

09 Temmuz 2019 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, güncel konularda sohbet edildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, vatandaşlarımıza yönelik hizmet sunumunun daha ileri bir aşamaya taşınması için kurumlar arasındaki işbirliğinin önemine değinildi.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Afrin Operasyon Açıklaması
Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Yaklaşık 10Bin Kişinin Katılımıyla İlçemizde Gerçekleşti
Ardeşen TSO Heyetinden Batum'da da Şubesi Olan Biberoğlu İnşaat'a Ziyaret
AKBANK Karadeniz Bölge Krediler Müdürün'den Odamıza Ziyaret