Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Şahin Çervatoğlu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (Pazar TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ile birlikte Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'nu makamında ziyaret etti.

09 Temmuz 2019 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, güncel konularda sohbet edildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, vatandaşlarımıza yönelik hizmet sunumunun daha ileri bir aşamaya taşınması için kurumlar arasındaki işbirliğinin önemine değinildi.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
Ardeşen TSO 61. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu İle Birlikte Rize - Fındıklı TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Ettik
Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Sait EKSİLMEZ 'den Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.