Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Şahin Çervatoğlu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (Hopa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (Pazar TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ile birlikte Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'nu makamında ziyaret etti.

09 Temmuz 2019 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, güncel konularda sohbet edildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, vatandaşlarımıza yönelik hizmet sunumunun daha ileri bir aşamaya taşınması için kurumlar arasındaki işbirliğinin önemine değinildi.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, kendilerini samimi bir şekilde ağırladıkları için Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardeşen TSO; Emlakçı, Servis Aracı Şoförleri ve Köprülü Vinç için Mesleki Yeterlilik Belge süreci başlıyor,
Ardeşen TSO'dan DOKA Genel Sekreteri Sn. Onur ADIYAMAN'a Ziyaret
Ardeşen TSO’dan Ankara Ardeşen Kültür Derneğine Ziyaret
İlişkide Ustalık Eğitimine Davet
Ardeşen TSO'dan İlçe Jandarma Komutanımız Sn. J.Üst. Ahmet Gökçay'a Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.