Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Özbekistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası / Türk Odalar Birliği 1. Genel Kurulu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ev sahipliğinde, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) işbirliğinde İstanbul'da gerçekleştirildi. Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na ilk başkan olarak TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Meclis Kurulu ve Ardeşen TSO Üyesi firmalarımız adına, Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na, üye ülkelerin önergesi ile ilk Başkan olarak seçilen TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu' nu tebrik eder, bu görevinin ülkemiz ve Türk iş dünyası açısından hayırlı olmasını dileriz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

İsmail Kuyumcu

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
Ardeşen Turizm Komisyonu Toplantısı İlçemiz Kaymakamı Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi