Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan Bal Bebek Ardeşen İşletme Sahibi Barış Balcı'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 15 yılı aşkın süredir ilçemiz Ardeşen'de esnaf olarak hizmet vermekte olan Barış Balcı' nın nazik daveti üzerine işletmesini ziyaret etti.

01 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, nazik daveti ve misafirperverliği için Barış Balcı' ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Barış Balcı, Karadeniz'in en büyük bebek ve çocuk giyim mağazalarından "Bal Bebek" işletmesi ile Ardeşen Deniz Mahallesi'nde ki şubesinde hizmet vermektedir.

Ardeşen TSO'dan Doğu Karadeniz Ekspress Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret
Başkanımızdan Engelliler Haftası Mesajı
Ardeşen TSO 62. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
R.T.E. Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr.Hüseyin Karaman'dan Ardeşen İlçemize Ziyaret