Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan Bal Bebek Ardeşen İşletme Sahibi Barış Balcı'ya Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 15 yılı aşkın süredir ilçemiz Ardeşen'de esnaf olarak hizmet vermekte olan Barış Balcı' nın nazik daveti üzerine işletmesini ziyaret etti.

01 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, nazik daveti ve misafirperverliği için Barış Balcı' ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Barış Balcı, Karadeniz'in en büyük bebek ve çocuk giyim mağazalarından "Bal Bebek" işletmesi ile Ardeşen Deniz Mahallesi'nde ki şubesinde hizmet vermektedir.

Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi
2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu'ndan HİL-ORSAN LTD ŞTİ. Üyemize Ziyaret
TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi